وب سایت فرهنگی مذهبی مهدی الامم

غذای محلی که شما را در برابر انواع سرطان بیمه می‌کند

غذای محلی که شما را در برابر انواع سرطان بیمه می‌کند
زمان انتشار :
شنبه 12 بهمن 1397 | 20:36
 شماره خبر :
97111
یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی غذا را در رفع غلظت خون، پاکسازی کبد و کلیه و پیشگیری از انواع سرطان‌ها موثر دانست.

بسم الله الرحمن الرحیم

خورش قلیه ترش یکی از غذا‌های سنتی لرستان و حاوی ویتامین‌های A، B، C، E، D، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، منیزیم، منگنز، فسفر، آهن، کلسیم، اسیدفولیک، روی (زینک)، پروتئین، فیبر، پلی فنول، اسیداولاژیک، کولین، سلنیوم و غیره است.

مهم‌ترین خواص خورش قلیه ترش لرستان

حیدرعظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی ، درباره مهم‌ترین خواص خورش قلیه ترش لرستان گفت: خورش قلیه ترش لرستان دارای پروتئین بالایی است و موجب تقویت عمومی، افزایش انرژی و عضلانی شدن بدن می‌شود؛ لذا غذای مناسبی برای کودکان در حال رشد و سالمندان است.

وی افزود: مصرف این خورش به علت داشتن کلسیم، منیزیم، فسفر و ویتامین D. موجب تقویت و استحکام استخوان و دندان می‌شود و از پوکی استخوان و آرتروز پیشگیری می‌کند.

عظمایی بیان کرد: خورش قلیه ترش لرستان به علت داشتن ویتامین‌های A، E، C. و پلی فنول خاصیت آنتی اکسیدانی بسیار قوی دارد، موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود و از آن در برابر انواع بیماری‌ها از جمله سرطان‌ها محافظت می‌کند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: این غذا به علت داشتن ویتامین B۱۲، آهن و اسیدفولیک موجب افزایش گلبول‌های قرمز خون و رفع کم‌خونی می‌شود؛ لذا برای زنان باردار و جنین بسیار سودمند است.

وی اظهار کرد: از دیگر خواص این خورش خوشمزه می‌توان به پاکسازی کبد و کلیه، تقویت سیستم قلبی عروقی، تقویت بینایی، تقویت قوای جنسی اشاره کرد.

عظمایی بیان کرد: خورش قلیه ترش لرستان دارای انواع ویتامین‌ها و املاح معدنی مفید است و موجب تقویت، طراوت و جوان‌سازی پوست و مو می‌شود.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: کنترل قند، فشار و چربی خون و تاثیر چشمگیر در تصفیه خون و رفع غلظت خون از دیگر خواص این غذای فوق‌العاده است.

وی بیان کرد: این خورش تاثیر بسزایی در بهبود عملکرد مغز، تقویت سیستم عصبی، تقویت حافظه و پیشگیری از آلزایمر دارد.

مواد لازم خورش قلیه ترش لرستان (۵-۴ نفر(

-گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم
-
سیب زمینی ۳-۲ عدد
-
رب انار به مقدار لازم
-
پیاز ۲ عدد متوسط
-
رب گوجه فرنگی محلی یک قاشق غذاخوری
-
آب به مقدار لازم
-
روغن دنبه یا کنجد به مقدار لازم
-
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه خورش قلیه ترش لرستان

-برای تهیه این خورش ابتدا گوشت را به قطعات کوچک خرد می‌کنیم و با مقداری آب می‌پزیم.
-
پیاز را با روغن دنبه یا کنجد تفت می‌دهیم.
-
نمک، فلفل، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را به پیاز تفت داده شده اضافه می‌کنیم.
-
گوشت پخته شده را به مواد اضافه می‌کنیم.
-
سیب زمینی را پوست می‌گیریم و به صورت نگینی خرد می‌کنیم.
-
سیب زمینی خرد شده را به مواد اضافه می‌کنیم.
-
کمی صبر می‌کنیم تا غذا بپزد و جابیافتد.
-
در انتهای پخت رب انار را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم خورش با حرارت ملایم بپزد و آماده شود.
-
این غذا با نان سنگک تازه و سبزی یا برنج سرو می‌شود.

 

 

 

 

جستجو
عضویت
اوقات شرعی

اوقات شرعی به افق کرمان

اذان صبح 04:44:49
طلوع خورشید 06:07:47
اذان ظهر 12:37:48
غروب خورشید 19:08:14
اذان مغرب 19:24:37
نظر سنجی
نظر شما در مورد وب سایت مهدی الامم چیست ؟