وب سایت فرهنگی مذهبی مهدی الامم

شربتی طبیعی که به بدنتان گرما می‌بخشد/ رفع بیماری‌های گوارشی با نسخه‌ای خانگی

شربتی طبیعی که به بدنتان گرما می‌بخشد/ رفع بیماری‌های گوارشی با نسخه‌ای خانگی
زمان انتشار :
شنبه 27 مهر 1397 | 15:54
 شماره خبر :
97075
یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی شربت طبیعی را در افزایش دمای بدن و بهبود بیماری‌های گوارشی موثر دانست.

بسم الله الرحمن الرحیم

شربت هل حاوی انواع ویتامین‌های A ، C ، E ، گروه ویتامین‌های B مانند B۱، B۲، B۳، B۶ ، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، کلسیم، مس، فسفر، منیزیم، منگنز، روی (زینک)، آهن، اسید فولیک، فیبر، پروتئین، رزین و زینجیبرن است.

برای بررسی خواص شربت هل و اینکه مصرف این شربت برای چه افرادی مفید است، گفت و گوی انجام شده با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی را بخوانید.

مهم‌ترین خواص شربت هل

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهم‌ترین خواص شربت هل اظهار کرد: این شربت به افزایش دمای بدن در فصول سرد سال کمک می‌کند و نقشی موثر در تقویت عمومی بدن دارد، شربت هل با تقویت معده و کمک به هضم بهتر غذا، بیماری‌های گوارشی را برطرف می‌کند.

وی درباره خواص دیگر شربت هل بیان کرد: این شربت ضد نفخ و بادشکن است، شربت هل تاثیری چشمگیر در رفع بوی بد دهان، ناشی از هضم ناقص غذا، عفونت معده، لثه، سینوس‌ها و گلو دارد و بوی ناشی از مصرف سیر و پیاز را هم خنثی می‌کند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: شربت هل خاصیت چربی‌سوزی دارد و به لاغر شدن افراد کمک می‌کند، این شربت نقشی موثر در افزایش قدرت باروری در مردان و تقویت سیستم قلبی و عروقی و بینایی دارد.

عظمایی تاکید کرد: شربت هل به علت داشتن ویتامین C فراوان سرماخوردگی، گلو درد، برونشیت و آسم را رفع می‌کند، این شربت آرام‌بخش است بنابراین اضطراب، استرس و افسردگی را از بین می‌برد.

وی تصریح کرد: شربت هل به علت وجود ویتامین‌های A ، C و E خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد بنابراین سیستم ایمنی بدن را تقویت و بدن را در برابر بیماری‌های مختلف به ویژه انواع سرطان‌ها محافظت می‌کند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: شربت هل تاثیری چشمگیر در رفع عفونت مجاری ادراری، التهاب مثانه، اسپاسم (گرفتگی) عضلات به ویژه در کهنسالان، حالت تهوع، سکسکه و روماتیسم، شادابی و طراوت پوست و مو، دفع سموم از بدن، کنترل دیابت نوع ۲، تقویت حافظه، جلوگیری از ابتلای افراد به آلزایمر و ترشح زیاد اسید معده دارد.

موارد منع مصرف شربت هل

عظمایی درباره موارد منع مصرف شربت هل یادآوری کرد: استفاده از این شربت برای زنان باردار ممنوع است.

مواد لازم برای تهیه ۲ لیتر شربت هل

عرق هل                                                 یک لیتر
عرق زنجبیل                                          نیم لیتر
دانه‌های نیم‌کوب شده هل                 ۳۵ گرم
عسل                                                       ۵۰۰ گرم

طرز تهیه شربت هل

- نخست عرقیات را با هم مخلوط کنید.
-
دانه‌های نیم‌کوب شده هل را به ترکیب عرقیات اضافه کنید و بگذارید پنج ساعت بماند.
-
مخلوط مواد را پنج دقیقه در حرارت ملایم بجوشانید.
-
پس از اینکه دمای مخلوط مواد متعادل شد (به ۵۰ درجه سانتی‌گراد رسید) آن را صاف و عسل را به آن اضافه کنید.
-
شربت را به خوبی هم بزنید تا قوام بیاید.
-
برای تهیه یک لیوان شربت هل، سه تا چهار قاشق غذاخوری از شربت غلیظ را داخل لیوان بریزید بقیه لیوان را آب جوشیده شده ولرم اضافه کنید.
-
شربت هل را می‌توان روزانه سه تا چهار لیوان میل کرد.
-
در صورت دسترسی نداشتن به عرقیات، می‌توان از ۱.۵ لیتر آب به همراه ۶۰ گرم هل و ۲۵ گرم زنجبیل خشک شده استفاده کرد.

 

جستجو
عضویت
اوقات شرعی

اوقات شرعی به افق کرمان

اذان صبح 04:39:55
طلوع خورشید 06:01:28
اذان ظهر 11:23:35
غروب خورشید 16:45:26
اذان مغرب 17:02:13
نظر سنجی
نظر شما در مورد وب سایت مهدی الامم چیست ؟